SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Tommy Castro & The Painkillers 17 nov. in Breda!

image
Tommy Castro, de alom geprezen bluesheld komt op vrijdag 17 November naar Mezz, Breda.
Al meer dan 40 jaar weet Tommy Castro zijn passie voor blues op een spectaculaire manier te vertolken. Hij speelde duizenden shows voor nog meer gillende fans en heeft in verschillende formaties maar liefst 14 albums uitgebracht.

Daarnaast stond Castro niet alleen met B.B. King op het podium, maar won hij ook nog eens de B.B. King Entertainer Of The Year Award. Sinds 2012 vormt hij met The Painkillers een viermansformatie zonder poespas.
Dat Tommy Castro & The Painkillers niks van grenzen tussen genres willen weten laten ze duidelijk horen op hun album Method To My Madness (2015) en het gloednieuwe “Stompin’ Ground” waar de funk, soul en R&B letterlijk tussen alle noten doorsijpelt. Ook live wisselt Castro zijn rauwe soulvolle stem moeiteloos af met een gierende gitaarsolo. Samen met zijn band The Painkillers (waarin Castro ondersteund wordt door bassist Randy McDonald, toetsenist Michael Emerson en drummer Bowen Brown) gaat Tommy er ook in Mezz een memorabele avond van maken!
Dit concert wordt gepresenteerd door Stichting Rhythm & Blues Breda

Let op: tickets gaan op 29 april om 10.00 uur in de voorverkoop en zijn op de website van Ticketmaster verkrijgbaar via deze link.

Mezz Keizerstraat Breda, Jupiler zaal, 20:30 (Doors: 20:00) Ticketinfo: vvk €24 / dvk €28
image