SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

SR&BB viert 25-jarig jubileum met 3 vette bands!

image
image

Dit wordt een Top-avond in het kader van 25 jaar SR&BB !
image
Het Amerikaanse talent Hamilton Loomis bevindt zich precies in het midden van de driehoek blues, rock en soul. De jonge Texaan weet jeugdigheid en traditie samen te pakken en het gat tussen generaties van muziekliefhebbers en tussen Amerika en Europa te dichten. Een van de grote beloftes van de toekomstige Blues!
image
                                                                                                                                                                                              Dave Stewart van Eurythmics herkende in Joanne Shaw Taylor een gitaarwonder toen zij 16 jaar oud was en nam haar onder zijn hoede. De afgelopen jaren werkte ze hard en toerde bijna continu, waardoor ze nu gezien wordt als een van de ‘hottest young ladies’ in het Blues circuit. Ook Joe Bonamassa heeft zijn bewondering en respect voor haar talent uitgesproken.
image
The Sunset Travellers is een Nederlandse rhythm & blues-formatie, met on-nederlandse kwaliteiten, rondom toetsenist en zanger Roel Spanjers en gitarist Richard van Bergen. Zij maken een mix van Amerikaanse roots, soul, country, rock ‘n’ roll en blues en zetten nummers van b.v. Hank Williams, Don Covay, Chuck Berry, Ry Cooder, Elvis, The Band, Dr John, Ray Charles en Fats Domino naar hun eigen hand alsof het niks is. Ook diverse songs van de hand van Spanjers zelf passeren de revue.
Bestel hier je tickets
Zie ook: “Track” voor meer info over de bands.
CD’s VAN DEZE ARTIESTEN ZULLEN OOK TE KOOP ZIJN OP ONZE STAND IN MEZZ, TIJDENS DE BLUES NIGHT, EVENALS DE NIEUWE CD VAN Richard van Bergen’s ROOTBAG.