SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

SaRon Crenshaw maandag 5 juni 2017 in Bel-Air Breda

image

SaRon Crenshaw
maandag 5 juni 2017 “Shut Up & Listen” session, 20:30 u Bel-Air Breda (gratis entree)
Tijdens regelmatige verblijven in New York de afgelopen drie jaar heeft ‘onze’ Brabantse Bart Kamp (Award Dutch Bluesbassist 2015) kennis gemaakt met de New Yorkse Bluesscene, waaronder Chris Bergson, Greg Gumpel, David Gross en Junior Mack.
Het was Junior Mack die Bart er op wees dat SaRon Crenshaw in Europa furore zou kunnen maken. Als lid van de New Yorkse Hall of Fame treed hij een aantal keren per week op in de befaamde Bluesclub “Terra Blues” en in B.B. King’s Bluesclub.
SaRon heeft tot nu toe zelden buiten de USA opgetreden en het is dus een vrij groot unicum dat RHF en SR&BB deze bijzondere artiest naar Breda hebben kunnen halen,  zeker voor een (semi)akoestische “Shut Up & Listen” sessie!
SaRon Crenshaw komt uit een grote muzikale familie, na aanvankelijk bas te hebben gespeeld begon hij zijn eigen band als gitarist en zanger. SaRon heeft een “Soulvolle” Bluesstem en zijn gitaarspel is beinvloed door o.a. Albert en B.B. King.
Hij houdt al een gitaar vast sinds zijn tiende en dat hoor je. Dat zie je! Hij is extreem getalenteerd en met die gitaar – gesigneerd door B.B. King himself – reist hij stad en land af. Om te spelen. Te spelen! Jazz, Blues en Rhythm and Blues.  In juli staat Saron op Blues Peer in Belgie, maar nu eerst in Bel-Air
Breda!
Waarschuwing: je wordt verliefd op zijn akkoestische spel. Fenomenaal.
SaRon is een krachtige entertainer en niet bang om zijn optreden zo de zaal mee in te nemen. Mooi, daar kijken we zeker en vast naar uit!

Dit optreden is een samenwerking tussen Rock Home Foundation en Stichting Rhythm & Blues Breda

https://www.youtube.com/watch?v=cC-yNweGkpk