SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Nieuw album Steve Miller Band

Op 15 april 2011 verschijnt het nieuwe album ‘Let Your Hair Down’ van The Steve Miller Band via Roadrunner/Loud & Proud Records. Afgelopen jaar bracht de band nog het succesvolle bluesalbum ‘BINGO’ uit dat genomineerd werd als ‘Blues Rock Album Of The Year’ door de Blues Foundation.

‘Let Your Hair Down’ bevat o.a. de laatste opnames van de vorig jaar overleden mondharmonica virtuoos Norton Buffalo, Miller’s ‘partner in harmony’ van de laatste drieëndertig jaar. De bekende Pink Floyd coverdesigner Storm Thorgerson, die ook het artwork van ‘BINGO’ verzorgde, maakte van de cover van ‘Let Your Hair Down’ een van de mooiste uit zijn carrière.

Alvorens de band weer naar Europa komt, trappen ze eerst af met een tour door de Verenigde Staten met, als special guest, niemand minder dan Gregg Allman, wiens nieuwste album ‘Low Country Blues’ geweldig ontvangen werd.

Steve Miller is met recht een grootheid uit de muziekgeschiedenis te noemen, met legendarische albums als b.v. The Joker en Fly Like an Eagle en verkocht meer dan 30 miljoen albums in zijn indrukwekkende carrière van meer dan 40 jaar.
http://www.stevemillerband.com/

Verkrijgbaar als special edition met vier bonus tracks:

Track listing:
1. Snatch It Back And Hold It
2. I Got Love If You Want It
3. Just A Little Bit
4. Close Together
5. No More Doggin’
6. Pretty Thing
7. Can’t Be Satisfied
8. Sweet Home Chicago
9. Love The Life I Live
10. The Walk
11. When Things Go Wrong (It Hurts Me Too) – bonus track
12. I Ain’t Got You – bonus track
13. Tell Me What’s The Reason – bonus track
14. Driftin’ Blues – bonus track

Website Steve Miller Band : www.SteveMillerBand.com