SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Moulin Blues festival geannuleerd

image

Beste bezoeker, beste bluesliefhebber,

Helaas moeten wij u melden dat, door de problematiek rondom het coronavirus en de daarbij horende maatregelen, Moulin Blues 2020 geen doorgang kan vinden.

Dit is ongetwijfeld een teleurstelling, voor u maar ook voor ons. Echter staat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers en de samenleving voorop en conformeren wij ons aan de regels zoals die in deze crisissituatie aan ons opgelegd worden.

Wat betekent dit nu concreet?

Er zal in 2020 voor het eerst in het bestaan van Moulin Blues een jaar overgeslagen worden. Aangezien het verzetten naar een andere datum in dit jaar, geen optie is gebleken.

Een grote groep mensen heeft inmiddels al een ticket voor Moulin Blues 2020 bemachtigd. Wij willen dit netjes oplossen maar willen ook een beroep op u doen:  •U kunt het Moulin Blues Festival enorm helpen door uw ticket(s) om te laten zetten naar een ticket voor Moulin Blues 2021. Hiervoor hoeft u helemaal niets te doen, het huidige ticket biedt toegang tot Moulin Blues 2021. Hiermee helpt u niet alleen de toekomst van Moulin Blues, maar ook de blues scene en in het bijzonder de bluesartiesten die voor hun inkomsten o.a. afhankelijk zijn van festivals als Moulin Blues.
 
•Aan de andere kant bieden wij u de optie om het aankoopbedrag van de tickets (excl. servicekosten) teruggeboekt te krijgen. U kunt dit doen door te klikken op deze link en het formulier in te vullen.

Moulin Blues wordt 100% op vrijwillige basis georganiseerd. Wij zijn een stichting waar verder geen (groot) evenementenbureau bij betrokken is. Dat wil zeggen dat het festival georganiseerd wordt op basis van passie en liefhebberij en er geen winstoogmerk is. Het (blijven) organiseren van een boeiend en gezellig bluesfestival is wat ons drijft.

We hopen dat u met ons mee wil denken. We gaan samen voor een prachtige editie op 7 en 8 mei in 2021!

Bluesgroet en tot volgend jaar!

Stichting Rhythm & Blues Ospel