SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Maandag 16 april: Shut Up & Listen Sessie met: Mattanja Joy Bradley!

image
Natuurlijk kennen we haar nog van de legendarische Rootsband “Bradley’s Circus” die meerdere malen op de Bredase podia te zien was. En natuurlijk …

… kent iedereen haar van “De beste zangers van NL” en “De Beste singer/songwriters van NL”. 
Eind 2016 gaf Bradley’s Circus hun afscheidsconcert. Na meer dan 10 jaar, 5 cd’s, een nominatie voor Beste Bluesband,  een Award voor Mattanja als beste Blues-zangeres van NL en vele, vele live concerten, gingen de afzonderlijke band-leden ieder hun weg. Mattanja concentreert zich volledig op haar solo-carrière. Haar debuut cd “Wake Me Up” is een mix van catchy pop en bezielde blues, opgedaan op haar levenspad vol hobbels. Mattanja Joy Bradley is een doorzetster. Niet voor niets heeft ze de Latijnse spreuk Nil Volentibus Arduum op haar rechterbovenarm getatoeëerd, wat betekent: ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’. En ze lééft haar motto. Hell, yeah! Een nieuwe cd is in de maak en een nieuwe band staat ook al op stapel!   
De veelzijdigheid van Mattanja is verbluffend te noemen. Ze zingt Blues, ze zingt Jazz, Soul en stampende Rock.  Ze is tegelijkertijd sexy en lief, stoer en zacht, blond en doorleefd. Ze verenigt al het onverenigbare in zich. Daardoor springt ze er altijd uit samen met haar trouwe viervoeter ‘Opa’, die altijd mee het podium opgaat en het werd weer hoog tijd voor Breda!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=-bxjxI7adeU  “Stand by your man”
https://www.youtube.com/watch?v=-ybEUxrMIAs  “Wash me momma”
Maandag 16 april 2018, 20:30 u Muziekpodium Bel-Air Breda: “Shut Up & Listen” session.
Gratis entree, maar denk aan de man met de hoed!