SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Leif de Leeuw Band plays Allman Brothers Band

image
Zaterdag 13 okt. 2018, 20:00 u Bel Air, Boschstraat 174, Breda

Jonge hond Leif de Leeuw zet met zijn band de tanden in het achronische repertoire van de legendarische Allman Brothers band.
Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én…. inderdaad The Allman Brothers band. In april 2017 speelde hij met zijn band in de Boerderij Zoetermeer als support van Devon Allman, de zoon van de legendarische muzikant Gregg Allman. Een maand later overleed Gregg aan de gevolgen van leverkanker. Het betekende het einde van het Allman Brothers tijdperk; een belangrijke trigger om deze muzikale uitdaging aan te gaan.
Om de tribute-shows extra speciaal te maken is de hulp van een aantal muzikale vrienden ingeroepen. Omdat The Allman Brothers band twee drummers had, schuift Joram Bemelmans aan als 2e man naast vaste drummer Tim Koning. Op toetsen zal Multi talent Rick Linzel meegaan op deze tour. Last but not least, als extra zanger en gitarist: Jasper Schalks. Jasper heeft de afgelopen jaren als Americana singersongwriter al flink naam gemaakt in Nederland.
Dit wordt een vette avond in BelAir !!!!  https://www.facebook.com/events/396815417470813/  
Entree € 11,- incl. service kosten

>>> TICKETS <<

<