SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Eli Goffa Live onder de Luifel Bel Air Breda zondag 11 aug. 2019 17:00 u

image

Eli Goffa is een project van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas (BE). Hij groeide op met pa’s lp’s collectie uit sixties en seventies, dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.
Hij speelt al van kinds af aan gitaar en heeft een indrukwekkende performance, wat niet onopgemerkt bleef toen hij bij de Voice van Vlaanderen (2014) de jury verbaasde, een staande ovatie oogstte met zijn vertolking van Neil Young en het tot de halve finale schopte.
Eli Goffa heeft afgelopen jaren succesvolle voorprogramma’s gedaan voor o.a. Hooverphonic, Bent Van Looy en Frances en was te zien op grotere en kleinere festivals in België. Zijn singles stonden in 2017 een tiental weken in de playlist van Radio 1 en Radio 2 in België en in 2018 stond zijn single “How ‘bout a little love” in de playlist van NPO Radio 5 en NPO Radio 1 in Nederland waar hij dagelijks te horen was.
Nu is zijn eerste album ‘Written in the stars’ uit waar hij samen met producer David Poltrock aan heeft gewerkt. Voor de mix werden Greg Gordon (USA: Oasis, Nick Cave) en Ward Neirynck (BE: K’s Choice, Clouseau) ingeschakeld. Het nieuwe album is zowel online als op vinyl verkrijgbaar.
Begin dit jaar speelde hij al in een “Shut Up & Listen Sessie” in Bel Air, vandaag gaat hij jullie buiten onder de luifel jullie verrassen!

Live onder de Luifel Bel Air Breda zondag 11 aug. 2019 17:00 u