SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Dit jaar 2 dagen Duvel Blues !

Voor bluesliefhebbers belooft 29 en 30 mei een schitterend weekend te worden. In Puurs pakt Duvelblues voor haar veertiende editie opnieuw uit met de troeven die het festival groot hebben gemaakt: een ijzersterke affiche met diverse exclusieve artiesten, die optreden in het unieke kader van het Hof van Coolhem.
image

Net als vorige edities houdt Duvelblues ook dit jaar vast aan een speelse traditie: de eerste 100 betalende bezoekers die ‘t Hof Van Coolhem betreden, worden getrakteerd op een gratis Duvel (zowel vrijdag als zaterdag!)
En goed nieuws voor wie meerdere dagen wil blijven: samen met het festival groeit ook de camping.
Indien u wenst te kamperen nabij het Duvel Blues Festival dan heeft u de mogelijkheid om uw tentje of camper te plaatsen op een nieuw campingterrein. De vroegere camping is vanaf dit jaar enkel te gebruiken als parking voor bezoekers en dus word hier vanaf dit jaar niet meer gekampeerd.
De nieuwe camping is op 5 minuten wandelafstand van de festivalweide van Duvel Blues :
het adres van het campingterrein is:
Leopold Van Kerckhovenstraat 66
2870 Kalfort-Puurs.
Dit is tussen de Chiro-lokalen en de voetbalchalet van Kalfort Daghet.
De campingterrein zal vrijdag 29 mei geopend worden vanaf 15:00u. en sluit zijn spreekwoordelijke deuren op zondag 31 mei uiterlijk om 11:30u.
Aan de camping zijn toiletten en mogelijkheid tot douchen voor de campinggasten voorzien. Ook kan er bij aankomst ontbijt voor de volgende dagen gereserveerd worden.
De kostprijs van de camping is 5 euro/nacht/persoon.
Meer info op de website : www.duvelblues.be