SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Danielle Nicole 17 nov. in Breda!

image

Deze Amerikaanse zangeres/bassiste uit Kansas City, Missouri, overtuigt het publiek binnen luttele seconden met haar verschijning en stemgeluid.

Deze Amerikaanse zangeres/bassiste uit Kansas City, Missouri, overtuigt het publiek binnen luttele seconden met haar verschijning en stemgeluid. 
We kennen Danielle Nicole nog van haar optreden in 2012 op Moulin Blues, Ospel met de familieband Trampled Under Foot (met haar broers Nick en Kris). Toen maakte ze indruk op vrijwel iedereen met haar spontane vertoning en haar rauwe en emotionele stemgeluid.
Na 13 jaar Trampled Under Foot heeft Danielle Schnebelen de sprong gemaakt en is ze solo verder gegaan… en dit gaat haar heel goed af! Blues en soul gezongen door een blanke zangeres/bassiste die donker klinkt!
Danielle Nicole’s muziek is het geluid van een ware independent woman. Sinds haar 14e struint ze cafés, zaaltjes, festivals en kroegen af om haar krachtige sound publiekelijk te maken. De muzikale familie waarin ze werd grootgebracht was van grote invloed op haar ontwikkeling: generatie op generatie was werkzaam in de muziekindustrie: grootmoeder zong in een big band, haar vader was muzikant en ook haar moeder was verknocht aan muziek maken. Het was daarom geen verrassing dat Danielle NicoleSchnebelen al snel het podium zocht, ze zong waarschijnlijk eerder dan ze sprak!
Deze prachtige rauwe vrouwenstem in combinatie met haar funky bas, plus gitarist/multi-instrumentalist Brandon Miller en drummer Rodd Bland (ja, de zoon van Bobby ‘Blue’ Bland!) zorgen voor een heerlijke muzikale compositie. Het is daarom niet voorbarig om hierbij al te voorspellen dat deze dame met haar companen menig armhaar zullen doen rijzen.
https://www.youtube.com/watch?v=gVqhJxRejag

Bestel hier Tickets a € 15,-