SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Black Mountain Blues festival

image

Beste gasten van het Black Mountains Blues festival, helaas moet ik jullie mededelen dat het festival op het laatste moment moet worden afgelast. Vanuit de veligheidsregio Brabant Zuid-Oost is gemeld aan vakantiecentrum de Zwarte Bergen dat het niet meer is toegestaan om evenementen te laten plaatsvinden op hun terrein. Wij zullen de gekochte toegangsbewijzen dus gaan terugbetalen. Hopelijk heb je begrip voor het feit dat: 1 dit niet van vandaag op morgen is geregeld en 2, dat de verzend en betaalkosten van 1,35 per bestelling niet vergoed worden.
Verder bedanken wij alle bands die zouden hebben meegedaan, Bluesther Music Agency, de eigenaren van Vakantiecentrum de Zwarte Bergen , Rob van Elst, Peter Groen met zijn “Kwadendamme” securityteam, Wil Wijnhoven, Leo Gabriels en Kees Wielemaker van Pedaal Productions.
Graag GEEN contact opnemen met Kees Wielmaker (die heeft het komende week druk genoeg) maar als je vragen hebt over de terugbetaling van de tickets graag contact opnemen met Bert, Bart of Werner. De contactgegevens staan in de brief die was bijgesloten bij de polsbandjes die jullie inmiddels hebben ontvangen. We streven ernaar dat iedereen binnen nu en 2 weken zijn of haar geld teruggestort heeft gekregen.
Wanneer je dit leest en weet dat er mensen die wel naar het festival zouden gaan maar niet dagelijks of helemaal niet op Facebook zitten wordt het erg gewaardeerd als je deze personen op een andere manier op de hoogte wil brengen dat het festival is afgelast.
Wij danken jullie voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld door massaal kaarten te kopen. We hopen op andere tijden en wellicht een andere datum voor het Black Mountains Blues festival.
Bluesgroet, Bert, Bart en Werner