SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

Allerlaatste Track

Beste Track lezers, muziekliefhebbers en adverteerders,
Met pijn in het hart moet ik jullie in deze toch al barre tijden, helaas nog meer droevig nieuws brengen.
Het december 2020 nummer van Track, zal tevens het laatste nummer in de geschiedenis van Track worden.
Mede vanwege de Corona-perikelen, geen concerten en festivals, maar vooral bij gebrek aan schrijvers, heb ik na vele jaren op de tenen lopen, besloten om de knoop eindelijk toch maar door te hakken.
Door de corona-situatie kunnen we al maandenlang geen Tracks bezorgen in horeca-locaties e.d.
Daarmee kwam de gedrukte Track-versie dus al in het gedrang.
Dan zou je kunnen denken: doorgaan met alleen een digitale versie. Inderdaad heb ik daaraan gedacht, maar dat lost het gebrek aan schrijvers niet op en daarbij kwam nog het feit dat een van de vaste redactionele medewerkers ook besloten heeft om te stoppen met zijn schrijverijen.
Dit zou dan betekenen dat we er nog slechts met z’n tweetjes voor staan om de boel overeind te houden en dat is echt veel te weinig. Het is al jarenlang hangen en wurgen om steeds weer nieuwe redactiemedewerkers te vinden en mijn energie om die kar in m’n eentje te trekken is op.
Hoe leuk het ook was om dat boekje iedere maand weer met mooie wetenswaardigheden te vullen en soms prachtige reacties te krijgen. Op andere momenten was het vaak een stressbron en dat zou het nu zeker weer worden. En… vrijwilligerswerk moet wel leuk blijven vind ik.
Na bijna 25 jaar (dat jubileum halen we dus net niet) valt helaas het doek voor ons geliefde ‘boekske’.
Het spijt me voor de dames DTP’sters, de bezorgers en redactieleden, die hiermee hun vrijwilligersbaantje kwijt raken, maar uiteraard ook voor de printshop.
Dank aan jullie allen voor de tomeloze inzet door de jaren heen!
Uiteraard hierbij ook mijn grote dank aan de trouwe adverteerders, waarvan enkelen het magazine zelfs vanaf dag één tot vandaag, gesteund hebben!
Maar de grootste dank gaat natuurlijk uit naar de lezers / muziekliefhebbers;
Het spijt me dat ik jullie in de steek moet laten, maar we gaan wel de mogelijkheden bekijken om jullie via de SR&BB-website meer op de hoogte te houden van allerhande muziekinfo.

Ask me why do all good things
Have to come to an end
I don’t know
Lord have mercy I don’t know
You see…
Ask me nothin’ but about the blues
The blues is all that I was left with…. (Boz Scaggs)
https://www.youtube.com/watch?v=qmuIh5xnrJE

Ger.

image