SR&BB

Stichting Rhythm & Blues Breda

24 sept. Doug McLeod in Terheijden

image

In de Puur Wit concertenreeks zal Doug MacLeod op donderdag 24 september 2015 optreden in het Witte kerkje in Terheijden. Doug MacLeod is een muzikale verhalenverteller met veel humor en staat al bijna dertig jaar voor ijzersterke, akoestische bluesmuziek.
Zijn concert tijdens de Breda Blues Night enkele jaren geleden staat in ons geheugen gegrift; Het publiek hing aan zijn lippen en genoot met volle teugen van zijn prachtige songs en humorvolle anekdotes. Doug is een geweldige entertainer en heeft een ongelofelijke parate kennis van muziekgeschiedenis; Je kunt hem gerust een soort wandelende jukebox noemen. Hij verkocht die avond na zijn optreden dan ook het meeste cd’s van alle acts die er geprogrammeerd stonden.

Deze charmante en sympathieke zestiger heeft meer dan twintig albums op zijn naam staan en is winnaar van de 2014 Blues Music Award voor akoestische artiest van het jaar en het beste akoestische Album van het jaar (“There’s a time”).
Aan alles is te merken dat Doug MacLeod met de groten der aarde uit de blues scène heeft gespeeld. Bluesgiganten als o.a. Albert King, Joe Louis Walker en Albert Collins hebben zijn werken geadopteerd en dat zegt genoeg lijkt ons!
 
Kaarten voor het optreden kosten € 13 en zijn verkrijgbaar via: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het e-mailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.
www.puurwitconcerten.nl   en/of www.facebook.com/puurwit