Contact

Eli Goffa - Maandag 10 dec. Shut Up & Listen Session in Bel Air Breda
image
OOR Magazine:
"What a voice, what a sound, what harmonies! Eli Goffa is bursting with talent and writes beautiful poetic lyrics. His voice remains so pure on the highest notes."

Eli De Prijker nam deel aan de Voice Van Vlaanderen in 2014, waar hij in de halve finale geraakte en een staande ovatie kreeg na het spelen van een Neil Young nummer. Sindsdien is er veel gebeurd:
Hij speelde in Belgie en Nederland op grote en kleine festivals, hij speelde in voorprogramma’s van Hooverphonic, Bent Van Looy and Frances; zijn singles kregen airplay op Radio 1 and Radio 2 in Belgie en op NPO Radio 5 en NPO Radio 1 in NL. In juni 2018 won hij de Exposure Music Award, zodat hij komend voorjaar een showcase mag geven in London. Met andere woorden we kunnen spreken van een veelbelovende artiest.

De singer/songwriter uit Sint-Niklaas heeft zijn eigen project Eli Goffa uit de grond gestampt waar vorig jaar het debuutalbum Written In The Stars van is verschenen. De producer van dienst was David Poltrock en voor de mix werden Greg Gordon (Oasis, Nick Cave) en Ward Neirynck (K’s Choice, Clouseau) ingeschakeld.
In het kader van Allerzielen kwam Eli Goffa met de single In My Arms Tonight, die ook te vinden is op zijn debuut. Deze song gaat over afscheid nemen, het zachtjes loslaten van iemand die je heel dierbaar is. Het is rustige breekbare ballad die in de lijn ligt van Eli zijn inspiratiebronnen José Gonzales, CSN&Y en Ray Lamontagne.
Omdat de begeleiding redelijk basic is valt in deze song op wat voor een unieke stem Elie wel heeft. Hij pakt je zo beet en laat je niet los tot het nummer volledig gedaan is. Knap werk met kippenvelmomenten!
http://www.eligoffa.com/

Maandag 10 december 2018, 20:30 u stipt
Bel Air, Boschstraat 174 Breda NL

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.