Contact

10 en 11 maart: CD-Presentatie Billy & Bloomfish in Rucphen
image

10 en 11 maart CD presentatie Billy & Bloomfish in de Witte Raaf, Dennenweg 15, Rucphen.
Reserveren via : .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)
(reserveren is voorwaarde i.v.m. het beperkte aantal zitplaatsen)
Aanvang Zaterdag 10 maart: 20:00 u
Aanvang Zondag   11 maart: 15:00 u
entree: € 15,-
Kathleen Vandenhoudt is Billy en Pascale Michiels is Bloomfish, twee doorgewinterde muzikanten uit de Vlaamse muziekscene. Ze werken niet alleen als duo samen, ze maken ook deel uit van The Rielemans Family onder de gefingeerde namen Hermine en Josephine Rielemans.
Daarnaast werken ze al zo’n twintig jaar samen met Jan en Anneke de Bruijn (The Crew) en Pieter van Bogaert (The Crew, Raymond van het Groenewoud) in de Belgisch-Nederlandse groepen “About the Queens of Blues” en “The Blue(s) Angels”.
Deze groep zag ik voor het eerst optreden tijdens de Bluesnight in het Chassétheater in Breda. Wat mij toen vooral van dat optreden is bijgebleven, was de geweldige samenzang van de drie dames. Deze band stond trouwens op vele grote bluesfestivals in Europa.
De samenzang van de twee dames is in de loop der jaren steeds mooier en intenser geworden en vormt hun grote kracht. Hun muziek is vooral diep geworteld in de folk en blues. Praktisch alle nummers voor Happy Incomplete, hun tweede album, schreven ze zelf. Op een intens gezongen cover van Out of the Rain van Tony Joe White na.
“De titel alleen al vertelt het hele verhaal: als je al zo lang in dit leven staat, heb je al van alles meegemaakt, kisten vol herinneringen verzameld, zalige momenten beleefd maar ook verwondingen opgelopen en littekens overgehouden. Als je dan kan zeggen dat het ondanks alles goed is, dan ben je ‘onvolmaakt gelukkig’.... “ aldus Antoine Légat (RootsTime) in het begeleidende persbericht.
De komende tijd zullen er ook een aantal optredens gegeven worden in Nederland. De twee Nederlandse cd-release-shows worden gehouden in De Witte Raaf te Rucphen. Het zou me niet verbazen als daar Jan, Anneke en Pieter ook het podium zullen gaan bestijgen.
Happy Incomplete is een doorleefde en authentieke rootsplaat van internationale klasse.
Lura, musicmeter.nl

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Laatste reacties