Contact

Amerikaanse Blues Toppers, Alan Haynes en Jim Suhler naar Breda!
imageimage


De combinatie van stijlen van deze twee gitaristen is uniek. Alan Haynes en Jim Suhler zijn nu voor drie optredens in het land, waarvan een in Bel Air Breda, op zondag 2 december. Dit gaat zonder twijfel een zeer speciale middag/avond worden!

Alan Haynes, Jim Suhler & Blind ‘B

Alan Haynes en Bart Kamp (Blind ‘B) hebben al eerder samen tours gedaan in Europa, maar in 2000 was er een optreden met Jim Suhler, tijdens het Bluesfestival in Roggel, Limburg.
Jim Suhler en Alan Haynes waren uitgenodigd voor een eenmalig optreden in Nederland en samen met Bart Kamp, Ronald Oor en Rob Geboers (de toenmalige Ana Popovic Band) werd dat optreden een ongekend muzikaal hoogtepunt. Bezoekers van het helaas niet meer bestaande festival die er toen bij waren spreken nu nog over de magie die ontstond tussen de 5 musici.
Jim en Alan zijn al jaren vrienden en spelen nu en dan samen. Jim Suhler heeft zijn eigen band Monkey Beat maar is ook zeer bekend van zijn rol als gitarist / musical Director van George Thorogood. Alan Haynes, onlangs nog beloond met de award, Artist of the Year 2018 (Austin Blues Society) was een vriend van de veel te vroeg overleden gitaargod Stevie Ray Vaughan. Alan speelt nog steeds op de rode Stratocaster uit 1960 waarmee SRV het album Soul to soul heeft ingespeeld. De combinatie van stijlen van deze twee gitaristen is uniek. Alan Haynes en Jim Suhler zijn nu voor drie optredens in het land, waarvan een in Bel Air Breda. Dit gaat zonder twijfel een zeer speciale middag/avond worden!
Zo 2 dec. 17:00 u Bel Air, Boschstraat 174 Breda

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.